Werken bij Medworq

Medworq is een organisatie die in de zorg oplossingen realiseert om deze beter, sneller, goedkoper te maken. Dit doen we door medische, financiële en ICT kennis te combineren. Als onderdeel van de dienstverlening worden ICT diensten ontwikkeld waarmee zorgaanbieders risicopatiënten vroegtijdig kunnen signaleren, met beslisondersteuning de juiste behandeling kunnen bepalen en zorg(kwaliteits)managers de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Onze missie is het realiseren van meer gezonde levensjaren! Wil jij hieraan bijdragen?

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Information Security Officer

Als bewerker van persoonsgegevens is Medworq verplicht om te voldoen aan geldende wet- en regelgeving. In dat kader worden privacy en security maatregelen geïmplementeerd conform de NEN7510. Bij deze implementatie betrekken wij graag zo snel mogelijk een nieuwe collega die de rol van Information Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming gaat vervullen.

Bekijk deze vacature

Medior en senior frontend-ontwikkelaars

Wij zoeken frontend-ontwikkelaars met:

  • HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
  • Kennis en ervaring met tools en technieken als Angular, HTML5, CSS, Typescript, Scrum, Git, Maven en Docker, Continuous Integration & Continuous Delivery.

Bekijk deze vacature

Medior en senior Java-ontwikkelaars

Wij zoeken Java ontwikkelaars met:

  • HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
  • Kennis en ervaring met tools en technieken als Java, Spring, SQL, Javascript/HTML5, Scrum, Git, Maven en Docker, Continuous Integration & Continuous Delivery.

Bekijk deze vacature