Werken bij Medworq

Medworq is een organisatie die in de zorg oplossingen realiseert om deze beter, sneller, goedkoper te maken. Dit doen we door medische, financiële en ICT kennis te combineren. Als onderdeel van de dienstverlening worden ICT diensten ontwikkeld waarmee zorgaanbieders risicopatiënten vroegtijdig kunnen signaleren, met beslisondersteuning de juiste behandeling kunnen bepalen en zorg(kwaliteits)managers de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Onze missie is het realiseren van meer gezonde levensjaren! Wil jij hieraan bijdragen?

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Medisch Informaticus

Jouw rol binnen onze teams ligt in het ophalen en valideren van eisen en wensen voor de dashboards en eHealth toepassingen bij interne en externe stakeholders. Hiermee vertaal je de medische inhoud en processen naar user stories die ons IT team implementeert. Je doet dit in nauwe samenwerking met onze projectmanagers, IT ontwikkelaars en zorgprofessionals (stakeholders). Een belangrijk deel van je functie bestaat uit product- en projectmanagement. Jij zorgt voor complete coördinatie rondom de medische content ontwikkeling.

Werk jij graag op de frontier van de gezondheidszorg en wil je je bezig houden met vernieuwingen in de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Medior en senior Java-ontwikkelaars

Wij zoeken Java ontwikkelaars met:

  • HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
  • Kennis en ervaring met tools en technieken als Java, Spring, SQL, Javascript/HTML5, Scrum, Git, Maven en Docker, Continuous Integration & Continuous Delivery.

Bekijk deze vacature

Information Security Officer

Als bewerker van persoonsgegevens is Medworq verplicht om te voldoen aan geldende wet- en regelgeving. In dat kader worden privacy en security maatregelen geïmplementeerd conform de NEN7510. Bij deze implementatie betrekken wij graag zo snel mogelijk een nieuwe collega die de rol van Information Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming gaat vervullen.

Bekijk deze vacature