Junior/Medior Java Developers gezocht (omgeving Zeist)

Medworq is een organisatie die in de zorg oplossingen realiseert om deze beter, sneller en goedkoper te maken. Dit doen we door medische, financiële en ICT kennis te combineren. Als onderdeel van de dienstverlening worden ICT diensten ontwikkeld waarmee zorgaanbieders risicopatiënten vroegtijdig kunnen signaleren, met beslisondersteuning de juiste behandeling kunnen bepalen en zorg(kwaliteits)managers de juiste prioriteiten kunnen stellen.

Onze missie is het realiseren van meer gezonde levensjaren! Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken Java ontwikkelaars met:

  • HBO of WO opleiding met een sterke IT component;
  • Kennis en ervaring met tools en technieken als Java, Spring, SQL, Javascript/HTML5, Scrum, Git, Maven en Docker, Continuous Integration & Continuous Delivery.

Het team

De organisatie bestaat uit een mix aan ambitieuze en slimme mensen die iedere dag met elkaar werken aan die oplossingen. Het team van Medworq bestaat uit 25 mensen, zowel parttime, fulltime als (deels) freelance. Het ICT-team bestaat uit een mix van junioren, mediors en seniors die gezamenlijk portfolio werken aan het ontwerpen, bouwen, testen, in productie brengen en supporten van applicaties en databases.

Lerende en inspirerende omgeving

De ontwikkeling van de dienstverlening is bij ons echt een team-effort. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven die de dienstverlening verbeteren. Naast het functioneren als team staat het ondersteunen van de individuele ontwikkeling hoog op de agenda. We leren en inspireren elkaar en hebben een coaching-programma. Er worden opleidingsprogramma’s op maat geboden.

We vinden dat ook de werkomgeving inspirerend moet zijn. We zijn dan ook gevestigd in een sfeervol gebouw in het centrum van Zeist, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Interesse? Stuur een berichtje naar hrm@medworq.nl.