Bij Medworq noemen we onszelf digitale zorgvernieuwers. Als zorgvernieuwers werken wij aan oplossingen om de zorg beter, sneller en goedkoper te maken. Daarbij combineren we medische inhoud, financiën en ICT. We ontwikkelen gezondheidsprogramma’s rond chronische aandoeningen. Daarbij faciliteren we transmurale ketenzorg voor patiënten met een chronische ziekte. We geloven in een regionale aanpak sámen met de zorgverleners in die regio.

Vacature Senior administratief medewerker

Ter versterking van ons team zoeken we een senior administratief medewerker. Deze zelfstandige baan biedt je een leuke mix van werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor diverse facetten van de financiële- en projectadministratie. Je stelt rapportages op en hebt brede interesse op HRM vlak. Als verbanden leggen, analytisch vermogen, vooruitdenken en samenwerken jou kenmerkt, lees dan snel verder.

Voornaamste taken

 • Opstellen en bespreken van financiële budgetten, maandrapportages en liquiditeitsprognoses
 • Verantwoordelijk voor het up to date houden van de financiële administratie
 • Opstellen en bewaken van projectbudgetten i.c.m. signaleren van overschrijdingen
 • Ondersteuning en meedenken in het HRM proces
 • Optimaliseren van financiële processen


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau in administratieve richting
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar
 • Je bent woonachtig in Zeist of directe nabijheid
 • Je bent accuraat, nauwkeurig, analytisch en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent een teamplayer maar vindt het ook prettig om alleen te werken
 • Je hebt zeer goede kennis van en ervaring met AFAS alsook diverse Office-applicaties, waaronder Outlook, Excel en One Note.

 

Werken bij Medworq

Onze organisatie bestaat uit een mix van zorg- en ICT-experts die iedere dag met elkaar werken aan digitale zorgvernieuwing. Dit team wordt ondersteund door een medical board met medisch specialisten. Het team van Medworq bestaat uit ongeveer 25 mensen.

Lerende en inspirerende omgeving

Wij bieden een zelfstandige functie met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en we denken graag met je mee als het gaat om persoonlijke en vakinhoudelijke groei. We inspireren elkaar en stellen ons lerend op waarbij mogelijkheden zijn voor opleiding. We zijn een informele organisatie en ‘s middags lunchen we altijd gezellig met z’n allen.

We bieden een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ook de plek waar je werkt is belangrijk! We zijn gevestigd in een mooi en sfeervol pand in het centrum van Zeist, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Onze missie is het realiseren van meer gezonde levensjaren! Wil jij hier aan bijdragen? Stuur dan een CV met motivatie naar hrm@medworq.nl o.v.v. sollicitatie sr. Administratief medewerker.